Kesän ja ensi talven vapaa-aikatilojen vakiovuoroja voi vielä hakea

Kesän 2022 vakiovuorojen haku jatkuu Timmissä

 

Käyttövuoroja voi vielä hakea kesäksi 2022. Haku tapahtuu Timmissä. Alla tarkempia ohjeita vuorohakemuksen tekemiseen ja mm. järjestön yhteyshenkilöksi hakemiseen.

Kauden 2022 – 2023 vapaa-aikatilojen vakiovuorojen haku jatkuu

 

Vakiovuorojen hakuaikaa jatketaan. Vuorot ovat haettavissa 10.6.-24.6.2022.
Vuoroja haetaan ajanvarausjärjestelmä Timmistä järjestön edustajana. Timmiin kirjaudutaan pankkitunnuksin ja rooliksi valitaan järjestön yhteyshenkilö.

Kirjautumisen jälkeen varauskalenterista valitaan tila, päivä ja kellonaika sekä aikaväli, jolloin varauksen halutaan olevan voimassa. Varaushakemuksen voi tehdä kertaluonteiseksi tai toistuvaksi. Jos haet vakiovuoroa, valitse hakemukseen varaukselle sopiva toistuvuus.  Varattavissa olevat ajat  näkyvät valkoisella.

Hakemuksessa pakollisia tietoja ovat ajankohta (kellonaika), aikaväli (päivämäärät), toistuvuus (kerran, joka viikko, joka 2., 3. tai 4. viikko, päivittäin tai arkipäivisin) sekä luokittelu (liikuntavaraus – enemmistö osallistujia yli 18-vuotiaita / liikuntavaraus – enemmistö osallistujia alle 18-vuotiaita / tapahtumavaraus)

Varaushakemukset käsitellään hakuajan päätyttyä.

Jos järjestöllä ei ole yhteyshenkilöä tai yhteyshenkilöksi tarvitaan uusi henkilö, käyttöoikeuden laajentamista pitää hakea Timmin omat tiedot -valikon kautta.

 

Ohjeet:

Vuorohakemuksen tekeminen

 1. Kirjaudu Timmiin ja valitse roolisi (yksityishenkilö tai järjestön edustaja)
 2. Klikkaa varauskalenteri
 3. Valitse resurssit -painike (talo -kuvake)
 4. Vie hiiri tilaprofiili -kenttään ja klikkaa vasemmalla
 5. Valitse tila, josta olet vakiovuoroa hakemassa. Tarkenna valintaa tarvittaessa rastimalla pois ylimääräisiä tiloja (koulujen liikuntasalit)
 6. Klikkaa päivitä kalenteri
 7. Klikkaa kalenteri-kuvakkeesta (talo-kuvakkeen yläpuolelta) ja etsi vakiovuoron alkupäivämäärä.
  1. Aikaväli -vaihtoehdosta voit säädellä kellonaikojen näkyvyyttä varauskalenterissa esim. siten, että vain klo 16 jälkeinen aika näkyy.
  2. Jakso -kohdassa voit määritellä, miten pitkissä ajanjaksoissa vuorot kalenterilla näkyvät. Oletuksena on 1:00 eli kalenterilla näkyy vuorot tasatunnein alkavina
  3. Päivien valinta -rastilla voi nostaa tarkasteluun joukon eri päiviä ja ajankohtia yksittäisvarausten tekemistä varten. Toiminto ei sovi säännöllisiin, viikoittaisiin vakiovuoroihin.
 8. Kun oikea tila, päivämäärä ja kellonaika on löytynyt, klikkaa hiiren vasemmalla kalenteria
  1. Anna varaustieto (Esim. seuran nimi)
  2. Anna ajankohta eli varattava kellonaika. Viimeinen vakiovuoroille varattavissa oleva ajankohta on 28.5.2023
  3. Anna aikaväli, milloin vakiovaraus on voimassa. Jos kausi kestää vähemmän kuin koulun lukuvuoden, tee tässä tapauksessa kausista oma hakemus.
  4. Valitse toistuvuus
  5. Valitse luokittelu
 9. Klikkaa luo hakemus.
 10. Varaushakemuksen onnistumisesta avautuu ponnahdusikkuna
 11. Vakiovuorosta saa varausvahvistuksen (jossa ohjeet avaimesta) sekä käyttövuoropäätöksen. Varausvahvistus ja käyttövuoropäätös voivat saapua eri päivinä. Jos järjestöllä on useampia varauksia, kannattaa varautua odottamaan.

 

 

 

Timmi -rekisteröityminen Uusille käyttäjille
https://rusko.fi/wp-content/uploads/2018/11/timmi-rekisteroityminen.pdf

 

Yhteyhenkilönä toimiminen:

kirjaudu pankkitunnuksilla Ruskon Timmi-järjestelmään, valitse tunnistautumisen jälkeen rooliksi organisaation yhteyshenkilö. Jos toimit useamman järjestön yhteyshenkilönä, valitse oikea järjestö.
Valittu rooli näkyy näytössä lihavoituna

 

 

 

Järjestön tilavarausten yhteyshenkilöksi hakeminen

Jos järjestöllä ei ole yhteyshenkilöä tai yhteyshenkilöksi tarvitaan uusi henkilö, pitää hakea käyttöoikeuden laajentamista. Se tapahtuu Timmissä seuraavasti:

 

 

 1. Kirjaudu Ruskon Timmi-palveluun pankkitunnuksilla
 2. Valitse ”omat tiedot”
 3. Valitse välilehti ”käyttöoikeuksien laajennus”
 4. Valitse asiakasrooliksi ”Uusi – organisaation yhteyshenkilönä”
 5. Rastita ”Hyväksy käyttöehdot” (jos hyväksyt ne)
 6. Klikkaa ”rekisteröidy”
 7. Ohjelma siirtyy dialogiin (tietovalikkoon) ”rekisteröityminen yrityksen tai yhteisön edustajana”
 8. Vihreästä nuolesta voit liikkua valikossa edes- ja takaisinpäin
  1. Tarkista tai ilmoita rekisteröityjän eli omat tietosi. Valitse kohdassa ”rooli edustamassani organisaatiossa” pudotusvalikosta sopivin vaihtoehto
   Klikkaa vihreästä nuolesta eteenpäin
  2. Valitse organisaatio (järjestö), jonka edustajana toimit. Oikean nimen löytämiseksi kirjoita joko järjestön Y-tunnus tai organisaation nimi oikeaan kenttään. Jos organisaatiota (järjestöä) ei löydy, valitse radionäppäin ”Organisaatiota ei löytynyt rekisteristä. Annan tiedot uusina” ja ilmoita tiedot tässä.
   Klikkaa vihreästä nuolesta eteenpäin
  3. Ilmoita maksaja – oletusarvona on ”Varaukseni maksaa edustamani yritys tai yhteisö,” mikä yleensä riittää. Klikkaa vihreästä nuolesta eteenpäin
  4. Ilmoita varausten yhteyshenkilö, joko itsesi tai joku muu henkilö. Klikkaa vihreästä nuolesta eteenpäin
  5. Jos rekisteröidyt järjestön edustajaksi, ilmoita tässä kohtaa maksajan yhteyshenkilöksi ”Ei yhteyshenkilöä. Lasku kohdistuu suoraan maksajalle.” Jos klikkaat minä itse, lasku tulee suoraan sinulle.
   Klikkaa vihreästä nuolesta eteenpäin
  6. Jos haluat kertoa lisätietoja, tässä dialogin viimeisessä kohdassa se on mahdollista. Rastita vielä ”olen lukenut palvelun ehdot ja hyväksyn ne” (jos olet lukenut ja hyväksyt) Klikkaa Tallenna (ei vihreätä nuolta), varmista ponnahdusikkunan käyttöoikeushakemuksen tiedot ja klikkaa Tallenna
  7. Rekisteröitymishakemus on lähtenyt käsiteltäväksi. Saat viestin hyväksymisestä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen käsittelyn jälkeen.

 

 

Linkkejä:

Ruskon Timmi -tilavarausohjelma