HVA grafiikkaa.

Hyvinvointialueen strategia hyväksytty

Aluevaltuusto on hyväksynyt 21.9. Varsinais-Suomen hyvinvointialueen strategian. Ensi vuonna toimintansa aloittavan hyvinvointialueemme olemassaolon tarkoitus on kiteytetty virkkeeseen: ”Turvaamme, parannamme, pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä”.

Nyt hyväksyttiin ylätason strategia, joka osoittaa vuodenvaihteessa aloittavalle hyvinvointialueelle suunnan ja valitsee painopisteet.

– Kaikkein tärkeitä tämän loppuvuoden aikana on varmistaa se, että palvelut jatkuvat ja homma toimii, kiteyttää elokuussa hyvinvointialueen johtajana aloittanut Tarmo Martikainen.

Loppuvuoden 2022 painopistenä on, että muutoksessa ei synny katkoja kansalaisten palveluihin eikä häiriöitä palkanmaksuun, sosiaalietuuksien maksuun, hyvinvointialueen laskujen maksuun tai asiakasmaksujen keräämiseen.

Hyvinvointialueen varsinaisiin palveluihin pureutuva niin sanottu palvelustrategia valmistuu ensi vuonna.

 

Lue lisää: https://vshyvinvointialue.fi/varsinais-suomen-aluevaltuuston-kokouksen-paatokset-keskiviikkona-21-9-2022/?utm_source=emaileri&utm_medium=email&utm_campaign=Kohti%20Varsinais-Suomen%20hyvinvointialuetta%209*2*22&utm_term=Lue%20lisaa&utm_content=u-4439684-74465367-2325293-5