Avoinna toimistosihteerin määräaikainen sijaisuus

Ruskon kunta hakee määräaikaiseen sijaisuuteen toimistosihteeriä, joka työskentelee monipuolisissa tehtävissä
85 % varhaiskasvatuksen hallinnossa ja 15 % perusopetuksen hallinnossa. Työskentelet vakituisen, pitkäaikaisen, varhaiskasvatuksen toimistosihteerin työparina.

Tehtäviisi kuuluvat mm. varhaiskasvatuksen asiakasmaksupäätösten valmistelu, asiakasmaksujen ja palveluseteliarvojen määritys, laskutus sekä niihin liittyvä neuvonta ja asiakaspalvelu. Lisäksi mm. oppilasrekisterin ylläpito (Primus), nettisivujen ylläpito (WordPress) varhaiskasvatuksen osalta, myyntilaskutus sekä erilaisten sovellusten pääkäyttäjyys. Perusopetuksen osalta tehtäviin kuuluu myyntilaskutus, maksukehotukset ja perintä.

Tehtävä edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja (Excel) sekä oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työotetta. Kokemus varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen toimistosihteeritehtävistä sekä ProConsonan ja Primuksen hallinta luetaan eduksi.

Kunnan hallinnossa on käytössä liukuva työaika ja osittainen etätyö mahdollisuus sekä mukavat työkaverit. Tehtävään valitulta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai opistoasteista tutkintoa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja on määräaikainen 11.8.2023 asti. Määräaikainen tehtävä saattaa jatkua myös tämän jälkeen. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Paikka voidaan täyttää jo hakuaikana, mikäli sopiva ehdokas löytyy. Myös haastatteluja tehdään jo hakuaikana ja haastettelu toteutetaan mieluiten lähitapaamisena.

Haku seuraavasta linkistä -> Toimistosihteeri – Ruskon kunta – Kuntarekry

Hakuavain 470640