Ruskon logo.

Avoinna päiväkodinjohtajan määräaikainen työsuhde

Etsimme aktiiviseen joukkoomme päiväkodin johtajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 14.11.2022-31.7.2023,
ensisijaisena sijoituspaikkana Satumetsän päiväkoti.

Päiväkodin johtajana vastaat varhaiskasvatuksen suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä Ruskon varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti sekä oman yksikkösi lähiesihenkilötyöstä, taloudesta ja asiakaspalvelusta. Lisäksi olet osa varhaiskasvatuksen johtoryhmää. Satumetsän päiväkodissa toimii neljä ryhmää, joista yhdessä tarjotaan vuorohoitoa. Lasten ikäjakauma on 1-5 vuotta.

Arvostamme hyvää johtamistaitoa ja valmiutta kehittää toimintaa sekä itsenäisesti että tiimityössä. Sinulla on kokemusta päiväkodin johtajan tehtävästä, vahvaa osaamista henkilöstön ja varhaiskasvatuksen sisältöjen johtamisessa, kehittämismyönteistä johtamisotetta sekä kokemusta ja näkemystä inklusiivisen varhaiskasvatuksen toteuttamisesta ja johtamisesta. Sinulla on hyvät digitaidot, paineensietokykyä ja osaat tehdä päätöksiä sekä toimia muuttuvissa tilanteissa.

Tarjoamme sinulle energisen ja osaavan työyhteisön, vahvaa kollegiaalista tukea, mahdollisuuden kehittyä työssä ja vaikuttaa varhaiskasvatuksen kehittämiseen. Panostamme henkilöstön työhyvinvointiin ja laadukkaan varhaiskasvatuksen kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena päiväkodin toiminnasta vastaavan johtajan tehtävään on kelpoisuus 26 tai 27 §:ssä tarkoitettuun varhaiskasvatuksen opettajan tai sosionomin tehtävään ja vähintään kasvatustieteen maisterin tutkinto sekä riittävä johtamistaito (Varhaiskasvatuslaki 540/2018 § 31) tai lain 75§:n siirtymäsäännöksen mukainen kelpoisuus.

Valitun tulee esittää nähtäväksi lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkamista.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus Kuntarekryssä, hakuavain 473895

Hakuaika päättyy  23.10.2022