Ruskon logo.

Avoinna varhaiskasvatusjohtajan vakituinen virka

Ruskon kunta on päättänyt julistaa
varhaiskasvatusjohtajan viran haettavaksi 3.11.2022 klo 14:00 mennessä
.

Haemme varhaiskasvatusjohtajaa johtamaan ja edelleen kehittämään Ruskon kunnan varhaiskasvatuspalveluja.

Varhaiskasvatusjohtaja vastaa varhaiskasvatuksen sekä lasten hoidon tuen tulosalueen toiminnallisesta ja taloudellisesta kokonaisuudesta sekä toiminnan arvioinnista ja suunnitelmallisesta kehittämisestä.

Varhaiskasvatusjohtaja johtaa jaetusti johtavan rehtorin kanssa opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan toimialaa toimien tulosalueidensa osalta opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan valmistelijana ja esittelijänä.

Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan alaisista tehtävistä varhaiskasvatukseen kuuluvat lasten varhaiskasvatus, esiopetus, lasten hoidon tuet ja yksityinen varhaiskasvatus. Varhaiskasvatusjohtaja mm. vastaa varhaiskasvatussektorin henkilöstöasioista, myöntää varhaiskasvatuspaikat ja palvelusetelit, päättää lasten esiopetuspaikoista, vastaa sektorinsa kehittämistoiminnasta ja toiminnallisista järjestelyistä, erityispäivähoidon järjestelyistä, varhaiskasvatuksen tuen hallintopäätösten tekemisestä sekä palveluohjauksesta. Edelleen varhaiskasvatusjohtaja huolehtii yhteistyöstä eri sektoreiden sekä sidosryhmien välillä. Varhaiskasvatusjohtaja on kunnan johtoryhmän jäsen.

Ruskon kunnan varhaiskasvatuksen sisältöön ja laajuuteen pääset tutustumaan kunnan www.sivuilta.

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä hyvää substanssi-, johtamis-, sekä talous- ja hallinto-osaamista. Tietoteknisten taitojen omaamisen laskemme eduksesi.

Tarjoamme monipuolisen tehtävän osaavien ihmisten kanssa sekä mahdollisuuden toimia merkittävänä osana ruskolaisten hyvinvoinnin toteuttamisessa. Voit esittää myös palkkatoivomuksen.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus Kuntarekryssä, hakuavain 473197.

Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa ja ennen viran vastaanottamista valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Palvelussuhteen alkamisaika 1.2.2023 tai sopimuksen mukaan.