Yrittäjägaalan logo.

Varsinais-Suomen Yrittäjägaalassa palkittiin ruskolaisia yrittäjiä – Ruskon kunta onnittelee!

Varsinais-Suomen Yrittäjägaalassa palkittiin Logomossa lauantaina 8.10. varsinaissuomalaisten kuntien Vuoden yritykset sekä valittiin maakunnan Vuoden yritys 2022, joka on ruskolainen kosteus- ja homevauriokohteiden siivouksiin erikoistunut Poistoa Oy. Ruskon Vuoden yritykseksi valittiin Rakennushuolto Aho Oy.

Vuoden yritykset Varsinais-Suomessa valitsee Varsinais-Suomen Yrittäjien vaalivaliokunta. Paikallisyhdistykset tekevät valiokunnalle esitykset palkittavista yrityksistä. Poistoa Oy valittiin vuoden yritykseksi Ruskon ja Vahdon Yrittäjien esityksestä.

Varsinais-Suomen Vuoden yritys Poistoa Oy on Suomen suurin homesiivoukseen erikoistunut yritys. Sen perustivat sisarukset Niina Kesti ja Simo Juurinen Ruskolla vuonna 2013.

Sen jälkeen yritys on kasvanut yli sata henkilöä työllistäväksi kolmen miljoonan euron liikevaihdon oman alan kärkipään yritykseksi, joka tekee tutkimus- ja kehitysyhteistyötä mm. Aalto-yliopiston, Tampereen yliopiston ja Työterveyslaitoksen kanssa.

Yhteistyön pohjalta on kehitetty palveluita juuri sisäilmaongelmaisille kohteille ja irtaimistolle. Yritys on myös ollut luomassa Suomeen homesiivouksiin erikoistuneiden yritysten auktorisointia.

Yrittäjägaalassa palkittiin myös Vuoden yritykset kunnittain. Ruskon Vuoden yrityksenä palkittiin Rakennushuolto Aho Oy.

Rakennushuolto Aho Oy on vuonna 1959 perustettu ruskolainen jo kolmannessa polvessa toimiva yritys, jonka toimialaan kuuluu pääsääntöisesti muutos- ja korjausrakentaminen. Yritys tekee myös uudisrakentamista, yritysten turvarakentamista sekä kassakaappien siirtoja ja asennuksia. Asiakkaita ovat yritykset ja yhteisöt, kaupungit ja kunnat sekä yksityiset henkilöt ja yritys työllistää noin 15 henkeä.

Palkintoperusteissa todetaan, että Rakennushuolto Aho Oy tunnetaan luotettavana ja asiakkaiden ongelmia ratkaisevana yrityksenä, jolle laadukas rakentaminen on kunnia-asia. Palkinnon vastaanottivat toimitusjohtaja Pekka Aho ja hallituksen puheenjohtaja Aleksi Aho.

–Ruskon kunta on ylpeä yrittäjistään ja onnittelee molempia upeasta saavutuksesta, kunnanjohtaja Kari Lehtinen iloitsee.

Lue lisää Yrittäjägaalasta: https://www.y-lehti.fi/vuoden-yritykset-palkittiin-yrittajagaalassa-logomossa-lauantaina-8-10-poistoa-oy-on-vuoden-yritys-2022-varsinais-suomessa/

Kuva Varsinais-Suomen Yrittäjien FB-sivuilta.