Ruskotalon edusta.

Korjaus- ja muutostöitä Ruskotalolla

Ruskotalon yläsalissa ja aulassa tehdään korjaus- ja muutostöitä lähiviikkojen aikana. Remontti on osa valtuuston kuluvan vuoden talousarvioon hyväksymää hyvinvointitoimialan ja teknisten palvelujen yhteistä investointiprojektia, jossa mm. parannetaan yläsalin varastointitiloja ja uusitaan pintoja sekä kalusteita. Muutostyöt selkiyttävät Ruskotalon yläkerran toimintaa.

Yläsalin korjaustyöt ajoittuvat talvilomaviikolle, jolloin osa normaalista toiminnasta on tauolla, mutta jatkuvat todennäköisesti vielä sen jälkeenkin. Työt tulevat väliaikaisesti rajoittamaan jossain määrin mm. yläsalin käyttöä, vaikkeivat kokonaan estämään sitä. Pahoittelemme remontista aiheutuvaa haittaa, ja toivomme käyttäjiltä ymmärrystä ja joustavuutta.

 

Lisätietoja: hyvinvointijohtaja Mikko Hulkkonen, mikko.hulkkonen@rusko.fi, 044 4333 523