Eri ikäisten ihmisten käsiä. Naantalin, Raision ja Ruskon logot.

Lapsiperheiden hyvinvoinnista kerätään kokemustietoa olosuhteiden ja palvelujen kehittämiseen

Naantali, Raisio ja Rusko toteuttavat yhteisen hyvinvointikyselyn alueensa lapsiperheille. Kyselyn avulla kunnat keräävät tietoa lapsiperheiden hyvinvointiin vaikuttavista tekijöistä.

Kyselyn tuloksia käytetään kuntien palveluiden ja olosuhteiden kehittämiseen yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Parhaillaan kunnat ja hyvinvointialue päivittävät mm. lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelmaa yhteistyössä.

-Kyselyn avulla halutaan saada mahdollisimman suoraan tietoa lapsiperheiltä, miten he kokevat hyvinvoinnin alueellamme. Kuntayhteistyönä toteutettu kysely tarjoaa meille arvokasta vertailutietoa ja myös mahdollisuuden kehittää palveluitamme yhteistoimin osana nyt uutta hyvinvointialuetta ja yhteistä palvelualuetta, johon juuri Rusko, Raisio ja Naantali kuuluvat, kertoo Ruskon hyvinvointijohtaja Mikko Hulkkonen.

Kyselyssä esitetään taustakysymysten lisäksi kolme varsinaista kysymystä, joilla selvitetään perheiden kokemia haasteita ja kehityskohteita. Myös perheiden hyödyntämiä tukitoimia, kuten sosiaalipalveluita, varhaiskasvatusta ja neuvolapalveluita kartoitetaan.

Kysely on auki 14.4. – 30.4.2023.

Vastaa kyselyyn

Vastaaminen vie vain noin 5-10 minuuttia. Kyselyllä ei kerätä tunnistetietoja.

Kiitos etukäteen vastauksistanne!

 

Lisätietoja: hyvinvointijohtaja Mikko Hulkkonen, mikko.hulkkonen@rusko.fi, 044 4333 523