Fölin minibussi.

Muutoksia Ruskon sisäisiin Föli-linjoihin 10.8.2023 alkaen

Ruskon kunnan sisäisille linjoille tulee reitti- ja aikataulumuutoksia Merttelän koulun lakkauttamisesta itsenäisenä yksikkönä johtuen.
Lakkauttamisen johdosta ei enää ole tarvetta Merttelän koulun ja Hiidenvainion koulun väliselle liikenteelle.

Linjojen V1 ja V2 reitit säilyvät ennallaan, kuin myös linjan V1 aikataulu.

Linjalta V2 karsitaan iltapäivän kuljetuksista vuoroja.

Linjan V3 reitiltä poistetaan Lähteenmäen osuus sekä osittain Ohjaluodontien osuutta. Aamuvuoro jatkaa Laukolan koululle, joten Hiidenvainion, Kirkonkylän ja Maunun kouluille menevät oppilaat jäävät pois Ruskotalon pysäkillä, josta on alikulku kouluille.

Linjan V4 reitti jatkossa on vain Laukolan koululta Hiidenvainion koululle.

Linjan V5 aamun reitti muutetaan siten, että lähtö tapahtuu Vahdontieltä Liukolantien pysäkiltä ja ajetaan Isovuorentietä Ohjaluodontielle, josta Hiidenvainion koululle. Aamun reitin ajosuunta kääntyy.

Linjoilta V3 ja V5 karsitaan yksi iltapäivän vuoro.

Uudet reitit: 

  • linjan V3 reitti aamuisin on Kajamo (Ylössuontien risteys) – Kajamontie – Ruskontie – Hujalantie – Kaharintie – Raulantie – Kaharintie – Päällistönmäentie – Ohjaluodontie – Vahdontie – Virusmäentie – Laukolan koulu ja iltapäivisin Hiidenvainion koulu (kuljetuspaikka) – Asevelitie – Kuppikiventie – Vahdontie – Ohjaluodontie – Päällistönmäentie – Kaharintie – Raulantie – Kaharintie – Hujalantie – Ruskontie – Kajamontie – Kajamo (Ylössuontien risteys)
  • linjan V4 reitti on Laukolan koulu – Virusmäentie – Vahdontie – Kuppikiventie – Asevelitie – Hiidenvainion koulu (kuljetuspaikka)
  • linjan V5 reitti aamuisin on Vahdontie (Liukolantien pysäkki 4040) – Sattontie – Isovuorentie – Ohjaluodontie – Vahdontie – Kuppikiventie – Asevelitie – Hiidenvainion koulu (kuljetuspaikka) ja iltapäivisin reitti on muuten entisellään paitsi, että Merttelän koululle ei poiketa

Linjoja liikennöidään alla olevien aikataululinkkien mukaisesti:

Linja V1 aikataulu 10.8.2023 alkaen.

Linja V2 aikataulu 10.8.2023 alkaen.

Linja V3 aikataulu 10.8.2023 alkaen.

Linja V4 aikataulu 10.8.2023 alkaen.

Linja V5 aikataulu 10.8.2023 alkaen.