Vastaa Ruskon päihdetilannekyselyyn

Ruskon kunta ja Varsinais-Suomen hyvinvointialue toteuttavat päihdetilannekyselyä 23.10.-19.11.2023 välisenä aikana. Kysely on tarkoitettu Varsinais-Suomen kuntien asukkaille. Kyselyssä kysytään havaintoja ja mielipiteitä päihteiden käytöstä sekä päihdehaittojen ehkäisystä.

Päihdetilannekyselyllä kartoitetaan asukkaiden alkoholiin, tupakkatuotteisiin, huumeisiin ja rahapelaamiseen liittyviä näkemyksiä ja mielipiteitä. Toivomme mielipiteitäsi päihteistä ja rahapelaamisesta aiheutuvien haittojen vähentämisen keinoista. Kyselyssä tiedustellaan havaintoja erityisesti alaikäisten päihteiden käytöstä sekä kunnan päihdetilanteesta yleisesti. Kyselyn avulla kehitämme ehkäisevän päihdetyön suunnittelua.

13–18-vuotiaille nuorille ja aikuisille (19 v.->) on omat kyselylomakkeet.

Päihdetilannekysely 2023, aikuiset

Päihdetilannekysely 2023, nuoret

Tiedonkeruusta vastaa Varsinais-Suomen hyvinvointialue Varha ja alueen kunnat. Tietojen käsittelystä vastaa Varha.

Kyselyyn voi osallistua nimettömästi ja luottamuksellisesti. Yksittäisten vastaajien vastaukset eivät ole tunnistettavissa. Jokainen näkemys ja idea ovat arvokkaita työmme kehittämisessä. Kiitos, että autat meitä paikallisen ehkäisevän päihdetyön kehittämisessä!

 

Lisätietoja:

Hyvinvointijohtaja Mikko Hulkkonen, mikko.hulkkonen@rusko.fi, 044 4333 523