Astiapalvelu sisältyy jatkossa jäteastian tyhjennysmaksuun

Jätehuollon asiakaslähtöisyys ja joustavuus paranevat Lounais-Suomen Jätehuollon (LSJH) toimialueella. Elokuun alusta alkaen kaikkien LSJH:lta kiinteistöille tilattujen 140–660 litran jäteastioiden tyhjennyshintaan sisältyy myös astiapalvelu.    

Toukokuun lopulla Lounais-Suomen jätehuoltolautakunta hyväksyi uudet jätehuoltomääräykset. Tärkeä ja jätehuollon joustavuutta, tehokkuutta ja ekologisuutta parantava muutos on astiapalvelun sisällyttäminen elokuusta alkaen kaikkiin Lounais-Suomen Jätehuollon (LSJH) jäteastiatyhjennyksiin.

Uudistus tulee selkeyttämään kaikkien niiden asiakkaidemme palvelua, joiden kiinteistöissä käytetään 140–660 litran käsin siirrettäviä pyörällisiä jäteastioita. Kun astia on asiakkaiden sijaan aina LSJH:n vastuulla, voidaan se helposti ja ilman eri veloitusta vaihtaa tyhjennysrytmin ja kiinteistöllä syntyvän jätemäärän muutokset huomioiden järkevimpään vaihtoehtoon. Näin kiinteistöjen jätehuollon palvelukokonaisuus voidaan toteuttaa kustannuksiltaan ja ympäristön kannalta tehokkaimmin, kertoo palvelupäällikkö Jaakko Salminen LSJH:sta.

Lue koko tiedote epressistä

LSJH:n logo.