Henkilö maskin kanssa linja-autossa.

Fölissä maskipakko perjantaista 26.11. alkaen

Fölin maskisuositus muuttuu maskipakoksi perjantaina 26.11.

Tiedote. Julkaistu: 24.11.2021, 12:47
Turun seudun joukkoliikenne

Jokaisen yli 12-vuotiaan matkustajan tulee käyttää kasvomaskia Turun seudun joukkoliikenne Fölin busseissa perjantaista 26.11. alkaen, ellei ole terveydellistä syytä olla käyttämättä. Maskipakko palautetaan käyttöön heikentyneen koronavirustilanteen vuoksi.

Heikentyneessä koronavirustilanteessa jokaisen matkustajan toiminnalla on väliä. Kasvomaskin käyttämisen lisäksi kannattaa huolehtia hyvästä käsihygieniasta sekä maksaa bussimatka matkakortilla, mobiililipulla tai lähimaksulla. Myös käteinen kuitenkin kelpaa maksuvälineenä. Muihin matkustajiin kannattaa pyrkiä pitämään turvaväliä myös pysäkillä.

Jos matkustaminen ruuhka-aikaan ei ole välttämätöntä, kannattaa matkustaminen ajoittaa muihin aikoihin. Ruuhkaisinta Fölin liikenteessä on arkisin noin klo 7-8:30 ja 13-16:30.

Velvoite maskin käytöstä lisätään myös Fölin matkaehtoihin. Maskipakko on voimassa toistaiseksi. Myös Fölin kuljettajat käyttävät maskia mahdollisuuksien mukaan.

Lisätietoa:

joukkoliikennepalvelujohtaja Sirpa Korte, puh. 044 90 75 121

Föli Turun seudun joukkoliikenne.

Turku, Kaarina, Raisio, Naantali, Lieto ja Rusko muodostavat yhtenäisen joukkoliikennealueen, Turun seudun joukkoliikenne Fölin