Ismo Airisen läksiäiset.

Talous- ja hallintojohtaja Ismo Airinen kehotti läksiäisissään olemaan ylpeä kunnan hommista

Ruskon talous- ja hallintojohtaja Ismo Airinen jää virastaan varhennetulle eläkkeelle vuoden vaihteessa. Läksiäisiä vietettiin kunnan henkilöstön kesken tiistai-iltapäivänä kunnantalolla kakkukahvien merkeissä. Työkavereiden lisäksi paikalla olivat myös Ruskon kunnanvaltuuston ja kunnanhallituksen puheenjohtajat Antti Mattila ja Jussi Helesvirta.

Kunnanjohtaja Kari Lehtinen muisteli läksiäispuheessaan, että Ismon 4,5-vuotinen ura Ruskolla on kulunut yllättävän nopeasti.

–Kertonee siitä, että olet nopeassa ajassa tullut kiinteäksi ja tärkeäksi osaksi kunnan toimintaa. Olet ollut monessa mukana ja pystynyt tekemään montaa asiaa samaan aikaan, kiitos siitä, Lehtinen kiitteli.

Airisella on takanaan pitkä kokemus varsinkin kunnallishallinnosta. Osaamista on kertynyt monenlaisista tehtävistä: hän on toiminut mm. päihdehuollon kuntayhtymän ja sosiaali- ja terveyskeskuksen johtajana, nuorisotoimen johtajana ja järjestöpäällikkönä. Nuoruudesta löytyy myös työkokemusta toimittajan työstä. Ruskolla Airinen on toiminut talous- ja hallintojohtajana kahdessa eri vaiheessa.

–Pientä syrjähyppyä lukuun ottamatta työurani olen tehnyt julkisessa hallinnossa ja erityisesti kunnallisella puolella. Voi olla, että ”kunnan hommilla” on ehkä hieman aliarvostettu maine, mutta oman kokemukseni perusteella kannustaisin olemaan ylpeä siitä työstä, mitä kunnissa tehdään. Täällä Ruskollakin kunnan työntekijät tekevät joka päivä työtä kuntalaisten eteen, huolimatta siitä, että kriittisiä mielipiteitäkin yhteisistä asioista varmasti aina riittää, Ismo Airinen totesi.

Juuri ensi vuoden talousarvioprosessin loppusuoralle saattanut talous- ja hallintojohtaja aikoo viettää eläkepäiviään pääasiassa mökillään, lenkkeillen ja kulttuuriharrastusten parissa. Ismoa muistettiin mm. henkilöstön hankkimalla ruskolaisella laiturilyhdyllä.