Lapsilta ja nuorilta päättäjille infokuva.

Ruskon nuorisovaltuuston valinta vuodelle 2022

Haluatko vaikuttaa ja ottaa kantaa nuoria koskeviin päätöksiin ja järjestää toimintaa nuorille? Nuorisovaltuusto valitaan yleiskokouksessa Ruskotalon nuorisotilassa maanantaina 13.12. klo 18. Voit ilmoittautua ehdokkaaksi tästä linkistä.

Yleiskokous on avoin kaikille vaalivuonna 13–25 -vuotta täyttäville ruskolaisille nuorille. Jos ehdokkaita ilmoittautuu korkeintaan 12, tulevat kaikki suoraan valituiksi. Jos ehdokkaita ilmoittautuu yli 12, järjestetään kokouksessa suljettu lippuäänestys. Tällöin äänioikeus on kaikilla vaalivuonna 13–25 -vuotta täyttävillä ruskolaisilla. Nuorisovaltuustoon valitaan 5-10 nuorisovaltuutettua ja kaksi varavaltuutettua.

Lisätiedot:
Nuorisovaltuuston puheenjohtaja Ronja Laakso, nuorisovaltuusto@rusko.fi
Nuorisopalveluvastaava Paula Mickelsson, p. 044 4333 676