Vanha kamera.

Valokuvaustalkoot: Onni asuu Ruskolla – osallistu 10.12. asti!

Ruskon kunta järjestää valokuvaustalkoot kaikille kuntalaisilleen.

Onni asuu Ruskolla -valokuvaustalkoilla halutaan osallistaa kuntalaisia Ruskon kunnan viestinnän kehittämiseen. Samalla tavoitteena on kehittää kunnan viestinnän visuaalista ilmettä nykyistä omaleimaisempaan – ruskolaisempaan – suuntaan.

Talkoisiin osallistumisesta halutaan myös palkita. Kolme parasta kuvaa palkitaan rahapalkinnoin, 1 sija: 200 €, 2 sija: 150 € ja 3 sija: 100 €Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan 50 € lahjakortti Ruskon K-Markettiin.  

Kuvia arvioi Ruskon kunnan viestintätiimi. Arviointiraati kiinnittää erityistä huomiota kuvissa ruskolaisuuteen, kekseliäisyyteen, kuvan laatuun ja siihen, miten seuraavat Ruskon kunnan strategialauseet on huomioitu: #onniasuuruskolla #kotiseutuontunne #rohkeastilentoon

Viestintätiimi valitsee kuvien joukosta 10 sykähdyttävintä valokuvaa, jonka jälkeen Ruskon kunnan 1 lk. oppilaat sekä 9 lk. oppilaat äänestävät voittajat. Parhaista kuvista pidetään myös näyttely kirjastossa.

Osallistu talkoisiin viimeistään 10.12.21 tästä.

 

Kilpailun säännöt:

  • Kilpailijan on osallistuttava itse ottamallaan valokuvalla.
  • Kilpailuun osallistuessa osallistuja luovuttaa kuvan käyttöoikeuden Ruskon kunnalle, ja kunnalla on mahdollisuus käyttää kuvaa omissa julkaisuissaan.
  • Kuvan lähettäjällä tulee olla täydet tekijänoikeudet valokuvaan, eli osallistujan tulee mm. huolehtia, että kaikki kuvassa esiintyvät ovat suostuneet kuvan käyttöön. Mikäli kuvassa esiintyvät henkilöt ovat alaikäisiä, on lupa julkaisuun oltava henkilöiden huoltajilta.
  • Kilpailussa ei ole ikärajaa. Alaikäisten osallistujien on toimitettava huoltajan suostumus valokuvan käyttöoikeuksien luovuttamisesta.
  • Kuvan suurin sallittu tiedostokoko on 20MB.
  • Kilpailutöihin liittyviä tietoja säilytetään ainoastaan kilpailuajan yhteydenottoa varten, kilpailun päättymisen jälkeen tiedot ja kuvien käyttöoikeus siirtyy kunnalle.
  • Kuvaajan nimi mainitaan kirjastolla järjestettävässä näyttelyssä.

 

Lisätietoja kilpailuun liittyvissä asioissa: jenna.hiltunen@rusko.fi