Hyvinvointialueen logo.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen palveluista kerätään mielipiteitä kyselyllä

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen valmistelu on käynnissä. Hyvinvointialueen sosiaali- ja terveyspalvelujen kehittämiseksi halutaan kuulla tulevan hyvinvointialueen asukkaita. Suunnittelutyöhön toivotaan kaikkien varsinaissuomalaisten osallistumista.

Varsinaissuomalaisilla on nyt mahdollisuus vaikuttaa tulevan hyvinvointialueen sosiaali- ja terveyspalvelujen tavoitteisiin osana valmisteltavaa hyvinvointialueen palvelustrategiaa. Tammikuun ajan auki olevassa kyselyssä voi ottaa kantaa, mitä asioita palveluissa tulisi muuttaa tai uudistaa ja mikä on erityisen tärkeää. Kysely kartoittaa vastaajien näkemyksiä sosiaali- ja terveyspalvelujen nykytilasta, palveluiden toimivuudesta ja kehitystarpeista.

Lue lisää.

Vastaa kyselyyn!

Vastausaikaa on 31.1.2022 saakka.