Ruskon logo.

Avoinna varhaiskasvatuksen toimistosihteerin sijaisuus

Ruskon kunta hakee määräaikaiseen työsuhteeseen, ajalle 17.4.-31.12.2023, varhaiskasvatuksen toimistosihteeriä, joka työskentelee monipuolisissa tehtävissä varhaiskasvatuksen hallinnossa.

Tehtäviisi kuuluvat mm. varhaiskasvatuksen asiakasmaksupäätösten valmistelu, asiakasmaksujen ja palveluseteliarvojen määritys, laskutus sekä niihin liittyvä neuvonta ja asiakaspalvelu. Lisäksi mm. nettisivujen ylläpito (WordPress) ja myyntilaskutus.

Tehtävä edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja (Excel) sekä oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työotetta. Kokemus varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen toimistosihteeritehtävistä sekä ProConsonan ja Primuksen hallinta luetaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä ennakkotaitoja.

Haku Kuntarekryn kautta hakuavaimella 516992. Hakuaika päättyy 9.4.2023 klo 15.

Kunnan hallinnossa on käytössä liukuva työaika ja osittainen etätyö mahdollisuus sekä mukavat työkaverit. Tehtävään valitulta edellytetään soveltuvaa tutkintoa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Paikka voidaan täyttää jo hakuaikana, mikäli sopiva ehdokas löytyy. Myös haastatteluja tehdään jo hakuaikana ja haastettelu toteutetaan mieluiten lähitapaamisena.

Lisätietoja saat varhaiskasvatusjohtaja Maarit Ketolalta, maarit.ketola(at)rusko.fi tai puhelimitse numerosta 0444 333 573.