Ruskon kunnantalo.

Muutoksia kunnantalon toiminnassa

,

Ruskon kunnantalon toimistopalvelupiste siirtyy kunnantalolla uuteen paikkaan, nykyiseen hyvinvointijohtajan huoneeseen. Käynti toimistoon tapahtuu teknisen ja kotisairaanhoidon oven kautta. Esteettömyyttä vaativissa tilanteissa voi edelleen käyttää pääovea.

Lisäksi kunnantalon työntekijöille annetaan laaja etätyösuositus.

Taustalla muutoksille ovat kunnantalolla tehdyt sisäilmaselvitykset, joissa todettiin eräitä riskejä koskien kunnantalon ns. matalaa, vanhaa osaa. Niiden perusteella on ryhdytty jo jatkotoimiin ja lisäselvityksiin, mutta tässä vaiheessa suositellaan, että em. tilaa voidaan käyttää lyhytaikaisesti esimerkiksi kokouksissa, mutta ei säännölliseen työskentelyyn.

 

Lisätietoja:

vs. kunnanjohtaja Sari Laine, sari.laine@rusko.fi, 044 4333 527

tekninen johtaja Mika Heinonen, mika.heinonen@rusko.fi, 044 4333 551