Vanhemmuuden viikolla rastirata perheille ja nuokkarin vanhempainilta

Vanhemmuuden viikolla (vko 17) tapahtuu! Lasten ja nuorten vanhemmille suunnattujen verkkoluentojen lisäksi Ruskon nuorisopalvelut järjestää perheiden yhteisen rastiradan sekä nuokkarin vanhempainillan.

Rastiradan voi kiertää Ruskotalon läheisyydessä itsenäisesti ti 25.4.-to 27.4. välisenä aikana, rata alkaa ensimmäiseltä rastilta Ruskotalon yläoven luota. Rata tulisi kulkea yhdessä huoltajan kanssa, koska rasteilla on kysymyksiä, joihin vastaamiseen tarvitaan sekä lapsia, että huoltajia. 😊

Radan kysymyksien vastaukset voi kirjoittaa paperille, tai esim. puhelimen muistioon. Vastaukset palauttaneiden kesken arvotaan pieniä palkintoja!

Jos haluat osallistua arvontaan, palauta vastauksesi joko paperilla nuorisotilalle (yhteystieto mukana), tai sähköpostilla sanna.tahko@rusko.fi. Palkinnot arvotaan perjantaina 28.4. ja vastauksista tehdään kooste nuorisopalveluiden sosiaaliseen mediaan!

Torstaina 27.4. klo 18.00-19.00 Ruskon nuorisotilalla järjestetään ”Nuokkarin vanhempainilta”.

Nuokkari-ikäisten vanhemmilla on mahdollisuus tulla tutustumaan nuorisotilaan ja keskustelemaan nuorisotyöntekijöiden kanssa nuorisotilatoiminnasta, kesätoiminnasta, sekä muista pinnalla olevista aiheista nuorten osalta.

Kutsu vanhempainiltaan lähetetään wilman kautta huoltajille. Samalla on mahdollista esittää kysymyksiä ja otamme myös mielellämme vastaan uusia ideoita toiminnan kehittämiseksi!

Nuorisotilat ovat avoinna 3-luokkalaisista ylöspäin, mutta myös nykyisten 2lk., eli tulevien nuokkari-ikäisten vanhemmat ovat myös erittäin tervetulleita tutustumaan tiloihin ja työntekijöihin!

Paikalla kahvitarjoilu.

 

Lisätietoja: nuoriso-ohjaaja Sanna Tahko, sanna.tahko@rusko.fi, 044 4333 678