Henkilö kerää roskapusseja.

Ruskon kunta kannustaa roskienkeruutempauksiin

Ruskon kunta on mukana Miljoona roskapussi -kampanjassa, jossa siistitään lähiympäristöä ja kisataan mm. kuntien kesken roskienkeruusta.

Mukaan kampanjaan?

Jos yhdistyksesi, seurasi, yrityksesi, talkooporukkasi, kaverijoukkio, perhekuntasi – tai ihan vain itse Sinä – haluaisi lähteä mukaan Miljoona roskapaussia -kampanjaan ja tarvitsisi lisätietoja tai apua kunnalta, olethan yhteydessä kunnan keskustoimistoon (Riitta Vihersalo-Mäkinen, riitta.vihersalo-makinen@rusko.fi). Laita viestin aiheeksi Miljoona roskapussia.

Jos järjestätte tempauksen omin voimin, toivoisimme siitä tietoa kunnan suuntaan, jotta voimme tiedottaa asiasta. Jos julkaiset sosiaalisessa mediassa aiheeseen liittyviä julkaisuja, käytäthän aihetunnisteita #miljoonaroskapussia #onniasuuruskolla.

Kunnan kotisivuille ja Facebookiin kokoamme kampanjan aikana järjestettäviä tapahtumia sekä nostamme esiin kampanjaan mukaan lähteneitä ruskolaisia toimijoita.

Tapahtumat ja teemaan liittyvät tempaukset

  • Kunta jakaa tempauksia varten roskapusseja sekä kumihanskoja. Ole yhteydessä kunnanvirastoon.
  • Kannustamme myös olemaan yhteydessä tekniseen toimeen, jos näyttää siltä, että roskikset alkavat täyttyä tai lähdette keräämään roskia isommalla porukalla, jolloin on todennäköisempää, että roskikset täyttyvät nopeammin.
  • Kirjastosta voi lainata roskapihtejä. Lainaus onnistuu sekä Ruskon asiointipisteeltä että Vahdon lähikirjastosta. Lainaamista varten tarvitset Vaski kirjastokortin. Roskapihtien laina-aika on 2 viikkoa.
  • Maanantaina 5.6. järjestetään illalla yhteinen roskienkeruutapahtuma Ruskon kunnan koulukeskuksen liepeillä. Tällöin jaetaan roskapusseja, -pihtejä ja kumihanskoja.
  • Lue lisää jo järjestetyistä ja tulevista kunnan toimipisteiden, yhdistysten ja yksityisten kuntalaisten roskienkeruutempauksista.

 

Lue lisää kampanjasta.

Lisätietoja: Riitta Vihersalo-Mäkinen, riitta.vihersalo-makinen@rusko.fi, 044 4333 524