Henkilö lukemassa kirjaa.

Nina Sallinen

kirjastonhoitaja

Puhelin

0444 333 666

Sähköposti

etunimi.sukunimi@rusko.fi

Lastenkirjastotyö, kirjavinkkaus,  koulu – kirjasto -yhteistyö, yhteistyö varhaiskasvatuksen kanssa, kirjastopedagogiikka, Celia-palvelu, kirjaston kotipalvelu

Ruskon kunnankirjaston kotipalvelu

 

Kirjaston kotipalvelulla tarkoitetaan kirjastoaineiston tuomista asiakkaalle kotiin.

Kotipalvelu on tarkoitettu niille ruskolaisille, jotka eivät korkean iän, sairauden, tai toimintakyvyn heikentymisen vuoksi pysty itse asioimaan kirjastossa.

Ensimmäisellä käynnillä tai soitolla kirjaston työntekijä kartoittaa toivomuksenne lainattavan aineiston suhteen ja pyytää luvan tallentaa lainahistorianne. Toiveidenne perusteella kirjaston työntekijä valitsee teille kirjoja, lehtiä, musiikkia, elokuvia tai äänikirjoja. Työntekijä tuo aineiston kotiin ja palauttaa entiset lainat kirjastoon sovittuina ajankohtina. Käyntitiheys sovitaan tarpeidenne mukaan. Käytettävissänne on Varsinais-Suomen kirjastojen laaja kokoelma. Palvelu on maksutonta.

Ensimmäisen käyntikerran voi sopia ja lisätietoja kysyä soittamalla Ruskon pääkirjastoon 044 4333 665 tai Vahdon lähikirjastoon 044 4333 666 tai lähettämällä sähköpostia kirjastolle osoitteeseen ruskon.kirjasto@rusko.fi tai vahdon.kirjasto@rusko.fi.