Turun seudun joukkoliikenne Fölin toiminnoissa häiriöitä

Fölin koululaislinjoja on jouduttu peruuttamaan 23.1. liukkauden takia

Erittäin huonon ajokelin vuoksi joidenkin koululaislinjojen liikennöinti on jouduttu peruuttamaan. Tällä hetkellä Ruskolla V1-linjaa ei pystytä ajamaan. Tilannetta pystyy seuraamaan Fölin uutisesta.

Myös Fölin reaaliaikaisessa informaatiossa on häiriöitä

Tieto pysäkille saapuvasta bussista saattaa poistua pysäkillä olevalta aikataulunäytöltä, vaikka bussi ei todellisuudessa vielä olisi ohittanut pysäkkiä. Tämä johtuu siitä, että reaaliaikainen tieto saapuvasta bussista ei tällä hetkellä päivity pysäkkinäytöille vaan pysäkkinäyttöjen tiedot pohjautuvat häiriön takia ennalta arvioituun aikatauluun. Saapuvan bussin tiedot siis poistuvat pysäkkinäytöltä, kun ennalta arvioitu saapumisaika pysäkille on ohitettu.

Fölin reittiopas ja live.foli.fi eli bussit kartalla -palvelu saavat tiedot samasta lähteestä kuin pysäkkinäytöt, joten pysäkkikohtaiset ajat eivät näissä palveluissa aina pidä paikkaansa, sillä ne perustuvat tällä hetkellä ennalta arvioituihin aikatauluihin eikä reaaliaikaiseen tietoon.

Vika alkoi viime vuoden puolella, ongelma on paikannettu ja sitä korjataan. Arvioitu korjausaikataulu on tammikuun loppuun mennessä.

Föliä koskevat uutiset