Heureka.

Syyslomaretki Heureka & Fazerila 17.10.

TÄYNNÄ! Tiedekeskus Heurekassa tutustutaan tieteeseen ja teknologiaan hauskalla tavalla itse tehden ja kokeillen. Heureka-lippu oikeuttaa pääsyyn kaikkiin tiedekeskuksen toimintoihin. Ajankohtaisen ohjelman näet täältä. Nyt on viimeiset hetket nähdä vielä Jättimäiset dinosaurukset -näyttely! Heurekassa toimii ravintola, jossa tarjolla omakustanteisesti mm. lounasbuffet. Heureka Shopissa on laaja valikoima kehittäviä ja oivaltavia tiedetuotteita niin lapsille kuin aikuisillekin.

Klo 15 siirrymme Fazerilaan, jossa tutustutaan oppaan johdolla Fazerin toimintaan, tarinoihin ja tuotevalikoimaan. Jokainen vieras saa mukaansa tuotekassin. Noin tunnin kestävän näyttelykierroksen jälkeen on mahdollisuus tehdä ostoksia myymälässä.

Lähtö Vantaalle Vahdon kaupalta klo 9.15 ja Ruskon S-marketilta klo 9.30. Paluu noin klo 19. Hinta alle 6 -vuotiailta 15e, 6-17 -vuotiailta 30e ja yli 18 -vuotiailta 45€. Hinta sisältää matkat sekä lipun Heurekaan ja Fazerilaan. Alle 10-vuotiaat huoltajan seurassa. Matkassa mukana Ruskon kunnan nuoriso-ohjaajat.

Ilmoittautumiset 2.10. mennessä: Ruskon nuorisopalvelut / Paula Mickelsson paula.mickelsson@rusko.fi, p. 044 433 3676. Retki toteutuu jos lähtijöitä on vähintään 25.