Lähetä joulukortti kampanjan mainoskuva.

Joulupostikampanjalla iloa ikäihmisille

Maanantaina 16.11. alkoi jouluilon keräys tuntemattomalle ja tutulle ruskolaiselle ikäihmiselle kotihoidossa tai asumispalveluissa!

Osallistu jouluilon jakamiseen. Näin helppoa se on:

  • Tee joulukortti.
  • Vie kortti lähimpään keräyspisteeseen Ruskon pääkirjastoon tai Vahdon lähikirjastoon 16.11.–11.12.2020.

Kirjoita tervehdyksesi ja nimesi omaan korttiin, valmiiseen tai taiteilemaasi,  ja jätä keräyslippaaseen –  toimitamme kotihoidon ja vapaaehtoisten ystävällisellä avustuksella tervehdyksen eteenpäin ikäihmisille. Joulukorttien keräyspisteet löydät pää- ja lähikirjastoista.

#kosketakortilla #joulupostia #onniasuuruskolla

Lauantaina 28.11. klo 11-14 Maskun – Ruskon – Vahdon 4H:n maksuttomat joulukorttien askartelupajat järjestetään pääkirjastolla. Pajaan mahtuu kerrallaan 9 henkilöä. Kesto on n. 15 min. Soita kelloa tai kirjaudu sisään kirjastokortilla!

 

4H logo.