Karmiva karnevaali 14.10.

,

Kaikki on vinksin vonksin tai ainakin hurjan hauskaa! Värikäs ja iloinen kuolleiden päivän karnevaali vie ajatukset etelän eksoottiseen lämpöön. Koe Särkänniemen suosikkihuvilaitteet syksyn väriloistossa ja anna letkeiden tanssijoiden, riehakkaiden rytmien ja suussasulavien karnevaaliherkkujen johdattaa sinut unohtumattomaan syysloman viettoon! Karmivasta karnevaalista löytyy iso, värikäs karnevaalialue, joka tarjoilee sopivan jännittäviä karnevaalielämyksiä koko perheelle. Pienemmät alueet keskittyvät tapahtuman karmivampaan puoleen, ja niihin on suositusikäraja. Suurin osa huvilaitteista on käytössä Karmivassa karnevaalissa normaalisti. 

Nuorisopalvelut järjestää retken Särkänniemeen Karmivaan Karnevaaliin yli 6-vuotiaille. Mukana matkalla nuoriso-ohjaajat, mutta alle 12-vuotiaat tarvivat mukaan oman huoltajan. Retken hinta 30€, sisältää huvipuiston sisäänpääsyn, huvilaitteet, karnevaaliohjelman, Akvaarion ja Näsinneulan näkötornin ja bussimatkat. Maksu etukäteen Ruskon tai Vahdon kirjastoon tai bussissa käteisellä, varaa mielellään mukaan tasaraha.

Lähtö Ruskotalon parkkipaikalta klo 12.45 ja Vahdon kaupalta klo 13. Paluulähtö Tampereelta klo 21.10 ja kotona olemme noin klo 23. Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä.

Karmiva karnevaali on ulkotapahtuma, joten pukeuduthan lämpimästi sään mukaan. Tapahtuma-alueella on vilkkuvia valoja, jotka saattavat laukaista epilepsiakohtauksen.

Sirkuspelle. Tulitaidetta. Kuva Särkänniemeltä.