Nuorisoa viettämässä vapaa-aikaa.

Ruskon kunnan nuorten kesätyöpaikat 2023

KESÄTYÖSETELI 

Ruskon kunta myöntää 20 ruskolaiselle nuorelle tukea itse hankittuun työpaikkaan. Kesätyötukiseteli myönnetään hakujärjestyksessä 20:lle hakukriteerit täyttävälle nuorelle. Setelin saamisen ehtona on, että olet ruskolainen ja syntynyt 1.1.2006-31.12.2008 välisenä aikana. Kesätyösetelin voi saada myös aiemmin kunnalla töissä ollut.

Hae seteliä kuntarekry.fi-sivuston kautta. Hakuaika on 13.2.-16.4.2023. Jos saat kesätyösetelin, se toimitetaan postitse kotiisi viimeistään toukokuussa. Kerro kesätyösetelistäsi työpaikkoja hakiessasi, se saattaa ratkaista työpaikan sinun eduksesi.

Anna kesätyöseteli työnantajallesi, työnantaja lunastaa tuen kunnalta.

YRITTÄJÄLLE: Kesätyötuen lunastamisen ehtona on, että ruskolainen nuori on saanut kesätyösetelin Ruskon kunnalta, työsuhde kestää vähintään kuukauden ja päivittäinen työaika on vähintään 6 tuntia. Tuki on 375 € ja se maksetaan työllistävälle yritykselle/yhteisölle jälkikäteen hakemuksesta, liitteeksi tarvitaan mm. palkkatodistus. Työnantajan tulee myös huolehtia mahdollisista palkan sivukuluista sekä vakuutusturvasta. Maksettava tuki on maksimissaan 50 % nuoren palkkakustannuksista, täyden tuen saa siis minimissään 750 € palkasta.  Yrityksen ei tarvitse olla ruskolainen. Työllistäjällä on oltava voimassa oleva Y-tunnus. Tukihakemus on toimitettava kunnalle setelissä mainittuun määräpäivään mennessä.

Kuntarekry, setelin työavain: 501 309

 

KESÄTYÖ RUSKON KUNNALLA

Ruskon kunta palkkaa kesätöihin 47 nuorta avustaviin töihin kunnan eri palvelualoille. Aiemmin kunnalla kesätöissä ollut nuori ei voi tulla uudelleen valituksi.

Työ kestää 1 kuukauden ja päivittäinen työaika on 6 tuntia. Nuoren tulee olla syntynyt 1.1.2006-31.12.2008 välisenä aikana. Palkka on 680 €/kk.

Kesäkuun työt alkavat ma 5.6. 2023 ja heinäkuun työt ma 3.7.2023

Jos saat paikan, voit sopia esimiehesi kanssa myös muun aikataulun työjaksoksesi, pyrimme myös huomioimaan mahdolliset leirit yms. joustavasti, mikäli mahdollista.

Hae kesätyötä kuntarekry.fi-sivuston kautta. Hakuaika on 13.2.-28.2.2023.
Tarvitset hakua varten aktiivisen sähköpostiosoitteesi. Täytä huolellisesti koko hakemus. Hakujen etenemisestä tiedotetaan sinulle hakiessasi ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen (mm. työtarjoukset/ hyväksymiset/ tieto ei paikkaa saaneille/ valinnat/ täydennyspaikat). Seuraa siis säännöllisesti sähköpostiasi – kurkkaathan myös roskapostikansioon.

Molempia tukimuotoja voit hakea, mutta voit käyttää vain toisen. Jos tulet valituksi kunnan kesätyöhön, et voi saada kesätyöseteliä. Mikäli saat työpaikan muualta ja käytät kesätyösetelin, et voi vastaanottaa kunnan kesätyöpaikkaa.

Kuntarekry, kesätyön työavain:497613