Föli seuraa terveysviranomaisten ohjeistusta koronaviruksesta

Koronaviruksen leviäminen on herättänyt kysymyksiä myös Fölin matkustajien keskuudessa. Joukkoliikenne kulkee Turun seudulla tällä hetkellä normaalisti. Föli on kuitenkin varautunut toimenpiteisiin, mikäli tilanne tulee vaatimaan reagointia. Seuraamme asiassa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä muiden viranomaisten ohjeistusta.

Suosittelemme maksamaan bussimatkan matkakortilla tai Föli-sovelluksesta ostetulla lipulla. Matkakortti kannattaa ladata bussin sijaan nettilatauspalvelussa. Pyrimme tällä välttämään ylimääräistä rahan käsittelyä sekä vähentämään kuljettajien ja matkustajien välisiä kontakteja. Fölin palvelutoimisto on avoinna normaalisti, mutta suosittelemme asioimaan puhelimitse (02 262 4811) tai chatin kautta (foli.fi).

Jos matkustustarpeesi sallivat, voit ajoittaa liikkumisesi ruuhka-aikojen ulkopuolelle ja pienentää näin ihmiskontaktien määrää. Jos sinulla on flunssaoireita, suosittelemme välttämään joukkoliikenteen käyttöä.

Kehotamme myös matkustajiamme seuraamaan THL:n ohjeistusta käsihygieniasta huolehtimisesta ja muista keinoista välttää tartuntojen leviämistä.

Seuraa koronaviruksen tilannetta THL:n sivuilla: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19 

Lisää tietoa Turun kaupungin sivuilla: www.turku.fi/korona