Päivittyvä tiedote kunnan ruokapalveluista ikäihmisille

Päivitetty 29.5.2020 klo 10.30.

Ruskon ruokapalvelut valmistavat arkisin lämpimän lounaan, jota on ikäihmisten mahdollista tulla noutamaan kotiin Maunun koulun takaa Keskuskeittiön ovelta arkisin klo 11.30 – 12.15 välisenä aikana tai Jokikummun palvelukeskuksen pääovelta arkisin klo 11.15 – 12.00 välisenä aikana.

Ulko-ovessa olevassa tiedotteessa on vielä keittiön puhelinnumero, mihin tulee soittaa saapuessaan ruokaa noutamaa. Kustannus on eläkeläisaterian hinta 3,40€ sisältäen lämpimän lounaan ja salaatin/leivän. Ostetuista aterioista lasku lähetetään kotiin kuukauden päätteeksi, ensimmäisellä kerralla asiakkaalta otetaan laskutustiedot. Ruoka pakataan valmiiksi kertakäyttöastioihin.

Tilaathan ruoan, jos mahdollista, viimeistään edeltävänä arkipäivänä Keskuskeittiöltä numerosta 044 433 3634 (soittoaika arkisin klo 8.00 – 14.00.), jotta voimme varmistaa ruoan riittävyyden kaikille halukkaille. Keskuskeittiön numerosta saa tarvittaessa myös lisätietoja tästä ruokapalvelusta.